Om oss

Informasjon du ikke finner andre steder

Lytix samler kontinuerlig informasjon fra mange kilder, strukturerer opp informasjonen, gjør den søkbar, kobler informasjonen med andre typer informasjon, og presenterer den på en måte som gir brukeren verdi.

Over 125 bedrifter

+125

stoler på Lytix som sin leverandør av forretningsinformasjon. I løpet av kort tid har Lytix blitt deres viktigste informasjonskilde, og arbeidsdagen er ikke det samme uten Lytix. Brukerne er alt fra analytikere, finansrådgivere og meglere til arkitekter salgskonsulenter og investorer.

Historie

Lytix ble etablert i 2020 da vi oppdaget at markedet manglet et komplett system for eiendomssøk og analyse. Etter å ha analysert og identifisert ulike offentlige datakilder, utviklet vi vår første prototype. Deretter etablerte vi samarbeid med både store og små eiendomsselskaper rundt om i Norge, hvor vi tilbød gratis tilgang til systemet i bytte mot tilbakemeldinger. Etter nesten et år med hardt arbeid ble systemet lansert i 2021. De selskapene vi samarbeidet med ble våre første kunder, og mange av dem er fremdeles kunder den dag i dag. Vi fortsatte å videreutvikle systemet og gjorde Lytix relevant i flere bransjer. I dag har vi over 125 fornøyde bedrifter på kundelisten vår og er en sentral aktør på markedet for eiendomsinformasjon.

Background image

Hva tilbyr vi

Data collection icon
Datainnsamling

Datainnsamling

Vårt team av utviklere og våre avanserte teknologiske verktøy dykker ned i dybdene av data og sikrer en grundig innsamling av informasjon som dekker alle kommuner i Norge.

Finn ut mer
Background image

Vår styrke

Dynamic icon
Dynamisk

Dynamisk

Vi gir liv til data gjennom vår dynamiske kartløsning, som lar deg visualisere eiendoms- og statistikkdata.

Finn ut mer

Hvem bruker Lytix og til hva?

Lytix har bevist at vi kan gi stor verdi til kunder i flere forskjellige kundesegmenter, inkludert

Eiendomsutviklere

Finn riktig eiendom for kjøp, få full oversikt over den aktuelle eiendommen med alt fra historikk i byggesaker til grunnforhold, støy, forurensning og annet. Få oversikt over naboenes eiendommer, inkludert servitutter og ikke minst naboenes byggesaker.

Eiendomsbesittere/investorer

Følg konkurrenter, eiendommer til salgs, få en oversikt over hvem som eier hva, abonner på eiendomstransaksjoner, følg byggesaker.

Kommuner og offentlige virksomheter

Overlegen oversikt over hvem som eier hva, hvem som kjøper/selger, hvem som bygger - men også hva som foregår i andre kommuner og etater.

Universiteter

Tilbyr en rikholdig datakilde for akademisk forskning og markedsundersøkelser på tvers av ulike fagområder.

Aviser

Få tilgang til strøm av relevant informasjon som kan brukes til å generere nyhetssaker. Redaksjonelle team kan raskt identifisere interessante historier og utviklinger innen eiendomsmarkedet uten å bruke verdifull tid på manuell research

Arkitekter

Raskere oversikt over eiendomsinformasjon, og i mange tilfeller informasjon de ikke hadde funnet ellers, spesielt gjennom vår avanerte søkemotor for saksinnsyn hvor arkitekter kan finne sammenlignbare saker i andre kommuner, og lære av disse sakene, eller argumentere overfor saksbehandler og vise til andre saker - på samme måte som advokater bruker andre rettskraftige dommer i sin argumentasjon.

Revisorer/regnskapsførere

Due Diligence-arbeid ved kjøp/salg eiendom, konsulentvirksomhet og oppslagsverk ved revisjon/regnskapsføring.

Konsulentselskaper

Støtte til private prosjekter, eiendomsforvaltning og investeringsbeslutninger.

Våre kunder fornyer igjen og igjen
Vårt beste argument - kundene elsker oss og fornyer gang på gang. Ta kontakt for en demonstrasjon og se hvordan vi kan skape verdi for din bedrift.
Prøv gratis