Produkter

Lytics

Lytics har utviklet en unik SaaS-løsning hvor vi har samlet "all info om alle eiendommer" i et kartbasert system. Plattformen henter data fra over 100 kilder og setter det sammen på en måte hvor brukerne våre får full kontroll på eiendomsinfo.


Lytics gir både eiendomsaktører og aktører i andre bransjer verdifull forretningsrelatert informasjon, og som analyseverktøy hjelper vi kunden med beslutningsunderlag samt kartlegging av nye forretningsmuligheter.


Over 100 bedrifter, mange av dem ledende i sine områder, bruker Lytics hver dag som sitt viktigste oppslagsverk for forretningsinformasjon. Våre kunder er eiendomsselskaper, advokater, revisorer, kommuner, mediebedrifter og investorer. Vi er på en reise fra en liten gründerbedrift og i retning en mer etablert virksomhet. Kundene våre er svært godt fornøyde og fornyer igjen og igjen.


Prosjektinfo

Med bakgrunn i vår avanserte løsning i Lytics, og tilgang på svært mye verdifull data, har vi sett et stort potensiale i å henvende oss mot et nytt marked - salg av leads til salgsorganisasjoner i hovedsakelig bygg&anleggsbransjen. Vårt nye system hjelper bedrifter med å finne informasjon om alt fra små til store byggeprosjekter - fra boligfelt med småhus til kontorbygg, leilighetsbygg eller offentlige prosjekter over hele landet.


Vi har samlet denne informasjonen i et enkelt system, som forteller kundene våre: hvem bygger noe, hvor bygger de, hva bygger de og hvordan kontakte utbygger.


Vår avanserte løsning henter data i sanntid automatisk fra mange kilder, og vi kan derfor tilby verdifull informasjon med svært høy kvalitet fordi vi benytter automatiserte prosesser og smart teknologi for å samle data fra flere hundre forskjellige kilder inn i vår løsning. Vi vinner når kundene vinner - derfor er vi fokusert på å levere en løsning av svært høy kvalitet som gjør at kundene fornyer igjen og igjen - på samme måte vi har oppnådd med Lytics.