Om oss

Informasjon du ikke finner andre steder

Lytix samler fortløpende informasjon fra flere hunder kilder, strukturerer opp informasjonen, gjør den søkbar, kobler sammen informasjonen med annen type informasjon, og presenterer den på en måte som gir brukeren verdi. Måten vi har satt det sammen på, gjør at du i Lytix kan finne informasjon det ikke er mulig å få tak i andre steder.

Over hundre bedrifter bruker Lytix, og de aller fleste logger inn hver eneste dag. Vi er den viktigste kilden deres for informasjon, og vi er for mange det viktigste gjøremålet i arbeidsdagen. Brukerne er alt fra analytikere, innkjøpere til arkitekter eller salgskonsulenter. Fellesnevner er at de starter dagen med å sjekke Lytix. Der får de informasjon som kan være avgjørende for deres virksomhet.

Lytics-oslo.jpg

Vår misjon

I Lytix ønsker vi å styrke bedrifter, forskere og enkeltpersoner ved å gi enestående tilgang til detaljerte og nøyaktige matrikkel- og statistikkdata over hele Norge. Vår misjon er å legge til rette for informerte beslutninger, støtte strategisk planlegging og fremme innovativ utvikling gjennom våre robuste data og intuitive kartløsninger.

Hva vi gjør

 • Datainnsamling: Vårt team av utviklere og våre avanserte teknologiske verktøy dykker ned i dypet av data og sikrer en omfattende innsamling av informasjon som spenner over alle kommuner i Norge.

 • Statistisk analyse: Vi bruker avanserte analyseverktøy for å tyde, tolke og presentere statistiske data på en innsiktsfull og lettfattelig måte, og tilgjengeliggjør statistikk i sanntid.

 • Eiendomsinformasjon satt i kontekst: Lytix setter eiendomsinformasjon i en kontekst som gir mening, hvor annen aktuell informasjon presenteres parallelt. På denne måten får våre brukere en overlegen oversikt for å kunne agere.

 • Prosjektdatabase: Gjennom vår enorme datamengde, har vi funnet en fantastisk måte å sile ut aktive byggeprosjekter på. Dette presenterer vi på Prosjektinfo.no - som vi mener er Norges mest komplette og mest oppdaterte prosjektdatabase.

Vår edge

 • Dynamisk: Vi vekker data til live gjennom våre dynamiske kartleggingsfunksjoner, slik at du kan visualisere matrikkel- og statistikkinformasjon, noe som øker forståelsen og brukervennligheten.

 • Skreddersydde løsninger: Lytix tilbyr skreddersydde løsninger for å møte de unike behovene og utfordringene i prosjektene dine, slik at du får de dataene og verktøyene du trenger for å nå målene dine.

 • Datanøyaktighet: Vi prioriterer nøyaktigheten og påliteligheten til dataene våre, slik at du kan gå trygt videre i planleggings-, utviklings- og beslutningsprosessene dine.

 • Brukervennlig grensesnitt: Plattformen vår er utviklet med tanke på brukeropplevelsen, slik at du enkelt kan navigere, forstå og bruke den omfattende informasjonen som er tilgjengelig.

Hvem vi betjener

Lytix har bevist at vi kan tilby stor verdi til kunder innen mange ulike kundegrupper, inkludert:

 • Eiendomsutviklere: Finn riktig eiendom for kjøp, få full oversikt over den aktuelle eiendommen med alt fra historikk i byggesaker til grunnforhold, støy, forurensning og annet. Få oversikt over naboenes eiendommer, inkludert servitutter og ikke minst naboenes byggesaker.

 • Eiendomsbesittere/investorer: Følg med på konkurrenter, eiendommer på tvangssalg, få oversikt over hvem som eier hva, abonner på eiendomstransaksjoner, følg med på byggesaker.

 • Kommuner og offentlige virksomheter: Overlegen oversikt over hvem som eier hva, hvem som kjøper/selger, hvem som bygger - men også hva som foregår i andre kommuner og etater.

 • Forskere: Tilbyr en rikholdig datakilde for akademisk forskning og markedsundersøkelser på tvers av ulike fagområder.

 • Bedriftseiere: Bistår med strategisk planlegging, lokaliseringsanalyser og konkurranseundersøkelser.

 • Arkitekter: Raskere oversikt over eiendomsinformasjon, og i mange tilfeller informasjon de ikke hadde funnet ellers, spesielt gjennom vår avanerte søkemotor for saksinnsyn hvor arkitekter kan finne sammenlignbare saker i andre kommuner, og lære av disse sakene, eller argumentere overfor saksbehandler og vise til andre saker - på samme måte som advokater bruker andre rettskraftige dommer i sin argumentasjon.

 • Revisorer/regnskapsførere: DD-arbeid ved kjøp/salg eiendom, konsulentvirksomhet og oppslagsverk ved revisjon/regnskapsføring.

 • Konsulentselskaper: Støtte til private prosjekter, eiendomsforvaltning og investeringsbeslutninger.

Våre kunder fornyer igjen og igjen

Vårt beste argument - kundene elsker oss, og fornyer igjen og igjen. Ta kontakt for en demo og se hvordan vi kan skape verdi for din bedrift.